Hårbehandling - Salong Panczel - frisör i Uppsala

Hår

Klippning

En välgjord klippning ger ditt ansikte och din personlighet utrymme att blomma och visa dig från sin allra bästa sida. Vi klipper alla personer, barn, dam och herr.

Permanent

Vi anpassar permanenten efter din hårtyp och dina önskemål Alkalisk eller sur, rak eller spiral. Kom in och diskutera din permanent med våra kunniga frisörer!

Slingor

I dag finns inga begränsningar för vad du kan göra med slingor. Med folietekniken kan du få näst intill obegränsat antal med nyanser som ger liv och lyster till ditt hår. Eller varför inte en annorlunda effekt som ger en extra kick åt din personlighet!

Toning

En vanlig toning eller toning i kombination med slingor ger ditt hår ett extra lyft som ser naturligt mjukt ut.

Färg

När du verkligen vet vad du vill är färg det rätta! Gärna i kombination med slingor, förstås. Eller varför inte tillsammans med en toning? Möjligheterna är oändliga, och vi är dina bästa guider till en fantastisk hårkänsla!

Styling

En dag när du vill pigga upp dig. Eller en dag när du ska på stor baluns direkt efter jobbet. Då kan du komma till oss och bli ompysslad. Vi tvättar, gör kanske en inpackning och fönar eller lägger ditt hår.

Boka i god tid, vissa säsonger under året är av naturliga skäl extra fullbokade. Vi har flexibla arbetstider, hittar du ingen tid som passar dig kan du ringa till salongen så försöker vi ordnar det.

Ring 018-13 64 00 och boka en tid alternativt mejla oss på salong@panczel.se.

Boka tid online »